GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Την άνοιξη η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι τους πρώτους μήνες της άνοιξης η Ελλάδα θα ...

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι τους πρώτους μήνες της άνοιξης η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι θέμα εβδομάδων για να γίνουν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα στα νησιά προσθέτοντας πως έχουν εντοπιστεί οι τοποθεσίες που θα γίνουν.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης ανέφερε ότι για όσους δεν έχουν προσφυγικό προφίλ και έχουν προβατική συμπεριφορά θα υπάρχει κλειστός χώρος και συμπλήρωσε πως η χώρα πρέπει να έχει σαφή εικόνα για το ποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παράγουν έργο και ποιες όχι.

Σχετικά με την τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι εξετάζεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης ασφάλειας των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση