GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ποια η σχέση του ηθοποιού με την απιστία - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «στη φωλιά των Κου Κου » παραχώρησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως η φετινή σεζόν ...

Συνέντευξη στην εκπομπή «στη φωλιά των Κου Κου » παραχώρησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως η φετινή σεζόν είναι οριακή για το “Έλα στη θέση μου” και πως δεν ξέρει αν θα μπορέσει να συνεχίσει για πέμπτη σεζόν. «Είμαστε φέτος στην τέταρτη σεζόν, μία οριακή σεζόν, δεν ξέρω αν αντέχει και πέμπτη. Θα ήθελα να συνεχίσω αν κάποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι αυτό το πράγμα θα έχει ενδιαφέρον, για να μην επαναλαμβανόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια διέψευσε τις φήμες περί ανταγωνισμού τη δεκαετία των 90s με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Γαρδέλη, λέγοντας πως «δεν υπήρχαν ανταγωνιστές τότε, όλοι ήμασταν μία παρέα, είμαστε μια γενιά. Ποτέ δεν έβλεπα κανέναν ανταγωνιστικά».

Ωστόσο, αποκάλυψε πως «πριν ξεκινήσω, είχα μία ζήλια με την καλή έννοια, γιατί ήθελα να κάνω και εγώ αυτό που έκαναν ο Μιχαλόπουλος και ο Γαρδέλης γιατί ήμουν τελευταίος».

Ερωτηθείς αν έχει μετανιώσει για τη δήλωσή του ότι υπήρξε άπιστος, απάντησε αρνητικά, τονίζοντας ωστόσο, «μπορώ και να μην είμαι άπιστος, έχω μείνει πιστός πολλά χρόνια. Μπορώ τα πάντα, αρκεί να εμπνέομαι».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση