GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τουρκία αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορα με τον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία

Η Τουρκία αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ελλάδα, στον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σύμφ...

Η Τουρκία αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ελλάδα, στον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα, από διάφορες περιοχές της Τουρκίας, έχουν συρρεύσει στην επαρχία Χατάι, κοντά στα συρο-τουρκικά σύνορα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρονται τέσσερα οβιδοβόλα από την Αδριανούπολη αυξάνοντας την κινητικότητα στα σύνορα. 

Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι μία έκθεση του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος, η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ με 15.000 άνδρες και η Χουράς Αλ Ντιν με 5.000 άνδρες και οι δύο παρακλάδια της Αλ Κάιντα. “Είναι απειλή και σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο”, σημειώνεται.

Πηγή πληροφοριών: ΣΚΑΪ, philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση