GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλητικά μηνύματα του Τζόνι Ντεπ: Θα κάψω και θα πνίξω την Άμπερ Χερντ

Σε μία σκληρή διαμάχη έχουν εμπλακεί οι πρώην σύζυγοι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. Αρχικά ήταν η ηθοποιός που κατηγόρησε τον Χολιγουντ...

Σε μία σκληρή διαμάχη έχουν εμπλακεί οι πρώην σύζυγοι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. Αρχικά ήταν η ηθοποιός που κατηγόρησε τον Χολιγουντιανό σταρ για βία και κακοποίηση ενώ εκείνος αντεπιτέθηκε με αγωγή εκατομμυρίων για συκοφαντική δυσφήμηση και με την αποκάλυψη ηχογραφημένων συνομιλιών όπου η Χερντ τον ειρωνεύεται και παραδέχεται ότι τον κακοποιούσε.

Τώρα όμως έρχονται νέα μηνύματα στη δημοσιότητα, τα οποία είχε στείλει ο ίδιος ο Τζόνι Ντεπ στον φίλο του, επίσης ηθοποιός, Πολ Μπέτανι, όπου απειλεί να κάψει και να πνίξει τη Χερντ και μετά να "γ@@##ει το καμένο πτώμα της". Τα μηνύματα αυτά χρονολογούνται στο 2013. Ο Ντεπ ήταν στη δικαστική αίθουσα ενώ αυτά τα μηνύματα διαβάζονταν δυνατά. Σε ένα από αυτά με ημερομηνία 6 Νοεμβρίου 2013, ο Ντεπ έγραψε: "Ας κάψουμε την Άμπερ". Μέσα στην ίδια μέρα έστειλε νέο μήνυμα στον Μπέτανι, "Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε!!! Θα γ@@@@ω το καμένο πτώμα της μετά για να είμαι σίγουρος ότι είναι νεκρή".

Επίσης, αναγνώστηκαν κι άλλα μηνύματα του Ντεπ στον Μπέτανι με ημερομηνία τον Μάιο του 2014 στα οποία έγραφε: "Θα σταματήσω εντελώς το ποτό φίλε. Μεθυσμένος όλο το βράδυ πριν πάω την Άμπερ να πετάξει στο Λος Αντζελες την περασμένη Κυριακή... Άσχημα φίλε. Ούτε φαγητό για μέρες... σκόνες... μισό μπουκάλι ουίσκι, χιλιάδες red bull και βότκα, χάπια, δύο μπουκάλια Champers στο αεροπλάνο και τι παίρνεις; Έναν άσχημο τραυματισμό σε ένα μπλακάουτ, ουρλιάζοντας και προσβάλλοντας όποιον πλησιάζει... Τελείωσα..." γράφει μεταξύ άλλων. Ο Ντεπ βρίσκεται στο δικαστήριο στο Λονδίνο όπου εκδικάζεται η μήνυσή του για δυσφήμηση εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Sun για ένα άρθρο ότι ο Ντεπ κακοποιούσε τη Χερντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση