GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννης για Κώστα Βουτσά: Σε ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας - ΦΩΤΟ

"Σε ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας" έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, ...

"Σε ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας" έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, αποχαιρετώντας τον "αιώνιο έφηβο" του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο "Αττικόν" όπου νοσηλευόταν από τις 7 Φεβρουαρίου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

"Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι...".

Από το πρωί πολλές είναι οι αναρτήσεις φίλων, συναδέλφων και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου που "αποχαιρετούν" τον σπουδαίο ηθοποιό και εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση