GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκόπια: Αρνείται να αλλάξει την πινακίδα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» η υπουργός Εργασίας

Εμμένει στην προκλητική στάση της η υπουργός Εργασίας της Βόρειας Μακεδονίας, δηλώνοντας πως δεν σκοπεύει να αλλάξει την πινακίδα «Δημοκρ...

Εμμένει στην προκλητική στάση της η υπουργός Εργασίας της Βόρειας Μακεδονίας, δηλώνοντας πως δεν σκοπεύει να αλλάξει την πινακίδα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», που παραμένει στην αίθουσα Τύπου στο υπουργείο της.
Μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, η Ρασέλα Μιζράχι -προέρχεται από το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE- δήλωσε ότι «κληρονόμησε» την πινακίδα αυτή, όταν ανέλαβε καθήκοντα υπουργού, στις αρχές Ιανουαρίου και δεν σκοπεύει να την αλλάξει.
Σημειώνεται πως η προκάτοχος της Μιζράχι στο υπουργείο Εργασίας, Μίλα Τσάροφσκα, η οποία προερχόταν από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ, είχε καλύψει την εν λόγω πινακίδα με ένα μεγάλο πανό, στο οποίο αναγραφόταν η νέα ονομασία της χώρας, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο όμως αφαιρέθηκε το τελευταίο διάστημα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση