GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ο κ. Βαρουφάκης είναι εθνική ντροπή

"Ο κ. Βαρουφάκης είναι μία εθνική ντροπή", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την κατ...

"Ο κ. Βαρουφάκης είναι μία εθνική ντροπή", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την κατάθεση από τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25 των ηχογραφήσεων των συνεδριάσεων του Eurogroup που έκανε στο πρώτο εξάμηνο του 2015, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

"Αισθάνομαι ντροπή που αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπούσε την Ελλάδα έστω και για αυτό το βραχύβιο διάστημα", είπε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα είχε έναν Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος όχι μόνο κατέγραφε παράνομα τις συνεδριάσεις του Eurogroup, αλλά ήθελε να τις παραδώσει στον Πρόεδρο της Βουλής και έτσι να καταστήσει συνενόχους στην παρανομία του το σύνολο της ελληνικής Δημοκρατίας.

"Το να καταγράφεις στο κινητό σου μία συνεδρίαση, που το πρώτο πράγμα που ξέρεις όταν μπαίνεις μέσα είναι ότι δεν κρατάς μυστικά για να μπορούμε να μιλάμε, ξεπερνά κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς", είπε ο κ. Γεωργιάδης. Ευτυχώς, πρόσθεσε, ο κ. Τασούλας με το να μην δεχθεί να παραλάβει το προϊόν της παράνομης καταγραφής διέσωσε την τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση