GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Φοιτητής του Πανεπιστημίου του Γιορκ ένα από τα κρούσματα στη Βρετανία

Φοιτητής του Πανεπιστημίου του Γιορκ είναι ένας από τους δύο ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετέδω...

Φοιτητής του Πανεπιστημίου του Γιορκ είναι ένας από τους δύο ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετέδωσε το Σάββατο το Reuters που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο μέλη της ίδιας οικογένειας εισήχθησαν σε ειδική μονάδα νοσοκομείου στο Νιούκασλ από το βράδυ της Τετάρτης και υποβάλλονται σε θεραπεία.

Το Πανεπιστήμιο του Γιορκ επιβεβαίωσε ότι ο φοιτητής είναι ένα από τα δύο κρούσματα του κορονοϊού στη Βρετανία.

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής Τσάρλι Τζέφρι δήλωσε: "Ανησυχούμε για τον φοιτητή που έχει προσβληθεί από τον ιό και την οικογένειά του, όπως και για την υγεία και την ευημερία των φοιτητών μας, του προσωπικού μας, των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας".

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών Υγείας επιβεβαίωσε χθες, Παρασκευή, ότι δύο άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό, ο οποίος έχει αποδειχθεί θανατηφόρος για 259 ανθρώπους στην Κίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση