GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη-εξομολόγηση της αδελφής του Φώτη Ντούλος: Ζούσε ένα μαρτύριο

του Παναγιώτη Σουρέλη Η αδελφή του Φώτη Ντούλος, Ρένα μιλά στη Realnews για τα βασανιστήρια και τις δύσκολες στιγμές που έζησε ο αδελ...

του Παναγιώτη Σουρέλη

Η αδελφή του Φώτη Ντούλος, Ρένα μιλά στη Realnews για τα βασανιστήρια και τις δύσκολες στιγμές που έζησε ο αδελφός της στα κρατητήρια και στο ψυχιατρείο, όπου μεταφέρθηκε την πρώτη φορά που συνελήφθη.

"Τον συνέλαβαν στις 7 Ιανουαρίου με την κατηγορία του φόνου και του έκαναν σωματική έρευνα με όλα όσα περιλαμβάνει... Τον εξέτασαν πέντε φορές μέσα σε μια μέρα και μετά τον έκλεισαν σε ψυχιατρικό ίδρυμα, υποστηρίζοντας ότι είναι υποψήφιος για αυτοκτονία και πρέπει να είναι υπό επιτήρηση. Ήταν γυμνός μέσα στο κελί του με τους προβολείς συνεχώς πάνω του. Έζησε ένα μαρτύριο. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να το αντέξουν" αναφέρει.

Μίλησε με τον αδελφό της εκείνο το πρωινό, πριν τον καλέσει ο δικηγόρος του για το ενδεχόμενο προφυλάκισής του.

"Μιλήσαμε, ήταν μια χαρά, πολύ αισιόδοξος, είχε διάθεση να το παλέψει, να πολεμήσει. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε, δυστυχώς, ότι παράλληλα σκεφτόταν πως αν τον βάλουν στη φυλακή δεν θα συνέχιζε τη ζωή του. Ήταν πολύ γενναίος και δεν φανέρωσε ποτέ αυτή τη σκέψη" προσθέτει.

"Ο αδελφός μου δεν έβαλε τέλος στη ζωή του από ενοχές. Αυτοκτόνησε επειδή απελπίστηκε. Δεν άντεξε στην πίεση. Θεώρησε ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να τον κυνηγούν" τονίζει.

"Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να καθαρίσω το όνομα του αδελφού μου και να μπορέσουμε ως οικογένεια του να αποκτήσουμε μια επικοινωνία με τα πέντε παιδιά του, την οποία μας απαγορεύουν. όλες οι κατηγορίες είναι στηριγμένες πάνω σε υποθέσεις, δεν υπάρχει καμία απόδειξη" δηλώνει στη Realnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση