GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαχτσελί: Να είναι έτοιμη η Τουρκία να φτάσει έως τη Δαμασκό

Την ώρα που η ένταση ανάμεσα στην Συρία και την Τουρκία αυξάνεται συνεχώς ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Ντεβλέτ...

Την ώρα που η ένταση ανάμεσα στην Συρία και την Τουρκία αυξάνεται συνεχώς ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ανέφερε ότι η Άγκυρα «θα πρέπει να είναι έτοιμη να φτάσει έως τη Δαμασκό, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή». «Αν χρειαστεί θα πρέπει η Τουρκία να προετοιμαστεί για εισβολή στη Συρία», ανέφερε ο επικεφαλής του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ως «εγκληματία και δολοφόνο», σύμφωνα με όσα αναφέρει το cyprustimes.com.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, Σύροι αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία κατέρριψαν ένα ελικόπτερο που πιστεύεται ότι ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας στην πόλη Ναϊράμπ της επαρχίας Ιντλίμπ, όπως μετέδωσε το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber, καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών και των συριακών δυνάμεων στη συριακή επαρχία.

Το TRT Haber δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, το οποίο έγινε μία ημέρα αφού ο συριακός κυβερνητικός στρατός σκότωσε πέντε Τούρκους στρατιώτες στη βορειοδυτική Συρία, προκαλώντας τα αντίποινα των τουρκικών στρατευμάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με δύο διοικητές των Σύρων ανταρτών, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους- αέρος τον οποίο εκτόξευσαν οι δυνάμεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση