GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Περίεργο τροχαίο με θύμα δάσκαλο σχολής οδηγών - Έστησαν σκηνικό θανάτου;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Ξυδάκης, δάσκαλος σχολής οδηγών από το Ηράκλειο της Κρήτης. ...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Ξυδάκης, δάσκαλος σχολής οδηγών από το Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση που ερεύνησε το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 15 Αυγούστου 2018 στη Λεωφόρο Σενετάκη που συνδέεται με τη Νέα Εθνική Οδό Χανίων – Σητείας. Η πορτοκαλί μοτοσικλέτα KTM που οδηγούσε ο 37χρονος Γιώργος, βρέθηκε δίπλα του σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου.

Στην αρχή όλοι μίλησαν για ένα ατύχημα, ωστόσο όπως ειπώθηκε στην εκπομπή η Τροχαία αγνόησε στοιχεία που εντοπίστηκαν στο σημείο και δεν ερεύνησε βαθύτερα την υπόθεση. Σύμφωνα με το «Τούνελ», ο αδελφός του θύματος μαζί με τον πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια, ανακάλυψαν πολλά στοιχεία, κάνοντας λόγο για στημένο σκηνικό θανάτου.

Οι «φίλοι» μαζί με το θύμα, είχαν βγει για μια βόλτα στην Εθνική Οδό σε κόντρα ρεπρίζ με τις μηχανές τους. Τους ακολούθησαν και άλλα άτομα με δυο διαφορετικά αυτοκίνητα.

Το ένα σε μια προσπέραση, φαίνεται σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, να χτύπησε τη μηχανή του άτυχου νέου που έπεσε πάνω στο δεύτερο αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, το σοκαριστικό που αποκαλύφθηκε από την έρευνα της οικογένειας, είναι ότι οι «φίλοι», για να μην μπλέξουν, εγκατέλειψαν αβοήθητο τον άτυχο νέο, άρπαξαν τα δυο κινητά του για να στήσουν με αυτά τα άλλοθι τους και να απεμπλακούν από το τροχαίο που προκάλεσαν.

«ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ…»

«Δε θέλω δανεικά φτερά , μου φτάνουν τα δικά σου, έτσι κι αλλιώς ζηλέψανε πολλοί το πέταγμα σου» Με αυτή τη μαντινάδα η μητέρα του άτυχου Γιώργου Ξυδάκη ζήτησε μέσω της εκπομπής να λάμψει η αλήθεια και να μάθει ποιος πραγματικά ευθύνεται για το θάνατο του.

«Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος έχει φύγει. Αυτό το παιδί ήταν η ζωή μου όλη», είπε η τραγική μητέρα στην κάμερα του «Τούνελ».

Ο πατέρας του, τον περιγράφει ως ένα χαρούμενο και εργατικό παιδί. Μάνα και πατέρας ψάχνουν να βρουν τις απαντήσεις που θα δικαιώσουν τη μνήμη του γιου τους.

«Ο νόμος της σιωπής λέει ότι δεν θα μπλέξουμε με αυτούς τους βοσκούς που μένουν πάνω στο βουνό. Αυτοί παίρνουν το νόμο στα χέρια τους», είπε από την πλευρά του ο Βαγγέλης, αδελφός του 37χρονου, αναφερόμενος σε μάρτυρες που φοβούνται να καταθέσουν.

«Μου λένε κάτσε καλά και μην το ψάχνεις γιατί θα φας το κεφάλι σου, αλλά εγώ δεν τους ακούω. Θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τον αδελφό μου», πρόσθεσε.

Ανέφερε πως οι δικηγόροι που βρήκε για να τον βοηθήσουν, αποχώρησαν μετά από απειλές που δέχτηκαν και για το λόγο αυτό απευθύνθηκε στον Νίκο Διαλυνά, που ανέλαβε την υπόθεση.

Τι έδειξε η έρευνα - Τα σημάδια στη μηχανή

Ο πραγματογνώμονας Κωνσταντίνος Χασιώτης και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ακολούθησε με την κάμερα του «Τούνελ», την πορεία που φέρεται να πήρε το θύμα με την παρέα του, λίγο πριν βρεθεί βαριά τραυματισμένος σε χαντάκι και υποκύψει λίγο αργότερα στα τραύματα του.

«Σε αυτή τη διαδρομή υπάρχουν αρκετές κάμερες, τις οποίες η αστυνομία θα έπρεπε να είχε ερευνήσει. Πήρε το υλικό μόνο από μια κάμερα από το αντίθετο ρεύμα, που δεν είναι αξιοποιήσιμο», ανέφερε.

«Η μοτοσικλέτα του θύματος δεν είχε κανένα μηχανικό πρόβλημα όπως επιβεβαιώνει και ο αδελφός του, που ήταν και συνιδιοκτήτης της», πρόσθεσε.

Από το σημείο όπου έγινε το περίεργο ατύχημα και έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Ξυδάκης, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει επαφή άλλου οχήματος με τη μοτοσικλέτα του και φαίνονται ίχνη γκρι χρώματος. Η ζάντα έχει παραμορφωθεί, κάτι που ούτε μπορεί να προϋπήρχε, ούτε έγινε όταν χτύπησε στα βράχια.»

Ο πραγματογνώμονας μίλησε και για το ρόλο και τις κινήσεις των «φίλων» του θύματος στο τροχαίο.

«Έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις. Του πήραν τα κινητά και τον εγκατέλειψαν. Άφησαν ένα 15λετπο για να διασκευάσουν τυχόν συνομιλίες και άλλοθι, έφυγαν και ξαναήρθαν στο σημείο μετά. Στον οδηγό του ΕΚΑΒ έκαναν εντύπωση οι κινήσεις τους και οι αντιδράσεις τους. Ήταν λες και έπαιζαν θέατρο», είπε.

«Η μηχανή είχε επαφή με ένα αγροτικό αμάξι και με το BMW κάμπριο. Ο πραγματογνώμονας που όρισε το Δημόσιο δε μπήκε στη διαδικασία να κάνει τη σύγκριση και να αξιολογήσει αυτό και άλλα σημαντικά ευρήματα», είπε ο τεχνικός σύμβουλος στην κάμερα της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση