GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Στις 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων στο υπουργείο Υγείας. Αμέσως μετά, θα γίνουν δηλώσεις από τον Σωτήρη Τσιόδ...

Στις 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων στο υπουργείο Υγείας. Αμέσως μετά, θα γίνουν δηλώσεις από τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι το πρωί, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας στη χώρα" τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος της σύσκεψης.

"Είμαστε οργανωμένοι και δομημένοι και αποδεικνύεται από το ότι έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς όλα τα ύποπτα περιστατικά" πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος ζήτησε "να συμπεριφερθούμε όλοι με ψυχραιμία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Ο κορονοϊός προσιδιάζει με τον ιό μιας σοβαρής γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Η χώρα είναι θωρακισμένη. Εχει τα νοσοκομεία αναφοράς και όλα τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και όλοι είναι σε ετοιμότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση