GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη δραπέτης φυλακών - Ήταν πίσω από μπαράζ ένοπλων ληστειών

Ένας Αλβανός, δραπέτης φυλακών, συνελήφθη, στο Νέο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφ...

Ένας Αλβανός, δραπέτης φυλακών, συνελήφθη, στο Νέο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ληστείες κατά συρροή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 31χρονος δράστης, από τις αρχές του χρόνου, διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, πήγαινε στα ξενοδοχεία προσποιούμενος τον πελάτη και αφού ακινητοποιούσε με την απειλή πιστολιού τούς υπαλλήλους, αφαιρούσε χρήματα τόσο από τα ταμεία όσο και από χρηματοκιβώτια και στη συνέχεια διέφευγε.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, 4 φιαλίδια αερίου και συσκευασία με πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων ληστειών συνεχίζεται.
Σημειώνεται, ότι ο 31χρονος έχει συλληφθεί και παλαιότερα για ένοπλες ληστείες, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Για τα συγκεκριμένα αδικήματα είχε καταδικαστεί και εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών σε φυλακή, ενώ έλαβε άδεια την οποία παραβίασε και από τις 3 Δεκεμβρίου 2019 αναζητείτο ως δραπέτης.
Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση