GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση προετοιμάζει την κοινωνία για έκρηξη των πλειστηριασμών

H κυβέρνηση προετοιμάζει την κοινωνία για την πλήρη άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και την έκρηξη πλειστηριασμών και εξώσεω...

H κυβέρνηση προετοιμάζει την κοινωνία για την πλήρη άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και την έκρηξη πλειστηριασμών και εξώσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδη, ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας "είναι επιζήμια", δείχνει την κατεύθυνση στην οποία σκοπεύει να κινηθεί η κυβέρνηση», είπε ο κ. Χαρίτσης συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha 98.9.

Σημείωσε ότι «η προστασία της πρώτης κατοικίας συνιστά ζήτημα που θέτει η ίδια η κοινωνία» και ότι «η ΝΔ αντί να μεριμνήσει, προχωρά σε ανάλγητες δηλώσεις προετοιμασίας του κοινωνικού συνόλου για την πλήρη άρση της προστασίας και έκρηξη πλειστηριασμών και εξώσεων- δηλώσεις που φυσικά δεν έκανε προεκλογικά».

Ο κ. Χαρίτσης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχη με ακραίους κύκλους από την πλευρά των δανειστών και εφάρμοσε ένα νόμο που παράτεινε την προστασία της πρώτης κατοικίας δύο φορές», προσθέτοντας ότι «με τη λήξη αυτού του καθεστώτος, και ενώ βρισκόμαστε εκτός μνημονίων, η κυβέρνηση δεν προσπαθεί να βρει μία λύση αλλά το "κόβει μαχαίρι" λόγω πιέσεων από τράπεζες και funds».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση