GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Δεύτερο ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου περιμένουν ένα 12χρονο μαθητή από την Ιστιαία, με ύποπτ...

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου περιμένουν ένα 12χρονο μαθητή από την Ιστιαία, με ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό.

Ο 12χρονος μαθητής είναι από τη Βόρεια Εύβοια που είχε ταξιδέψει στην Ουγγαρία, όπου είχε έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά από σχολείο της Ιταλίας και συγκεκριμένα από τη Μπολόνια, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Το παιδί φέρεται να έχει τα συμπτώματα της γρίπης και οι γονείς αρχικά πήγαν στο ΚΥ Υγείας της Ιστιαίας, όπου οι γιατροί συνέστησαν να εισαχθεί στην ειδική πτέρυγα του ΓΝ Λαμίας, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς της 5ης ΥΠΕ στη Στερεά, για τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε λήξη συναγερμού από το πρώτο ύποπτο κρούσμα που ήταν ένας μαθητής από τα Καμένα Βούρλα που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ιατρικές πηγές λένε ότι το πιθανότερο είναι να μην συμβαίνει τίποτα και όπως στην περίπτωση του μαθητή από τα Καμένα Βούρλα να πρόκειται για μια απλή γρίπη και όχι για τον κορονοϊό, ωστόσο αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση