GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στο ποδόσφαιρο - Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το πρωί του Σαββάτου ο Ντέμης Νικολαΐδης. Συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετ...

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το πρωί του Σαββάτου ο Ντέμης Νικολαΐδης. Συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είδε και και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και η πιθανή συμμετοχή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ σε ηγετική θέση στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει μετά την υπογραφή του μνημονίου της ελληνικής κυβέρνησης με τη FIFA και την UEFA.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με άλλους ανθρώπους από τον χώρο του αθλητισμού προκειμένου να ενημεωθούν για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σημειώνεται ότι η Realnews αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί με τίτλο: «Η μπάλα στον πρωθυπουργό!». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Μαξίμου βάζει στον «πάγο» τον Αυγενάκη και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Κυρ. Μητσοτάκης, με «ντρίμπλα» αλά Θάτσερ, απειλεί τις ΠΑΕ με διακοπή του πρωταθλήματος και Grexit αν δεν εξυγιανθεί ο χώρος του ποδοσφαίρου και στέλνει τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη στην UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση