GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Ο κ. Τσίπρας μου θυμίζει τον Ιανό - ΒΙΝΤΕΟ

Στον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τα εργασιακά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ...

Στον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τα εργασιακά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

"Ο κ. Τσίπρας μου θυμίζει τον Ιανό με τα δύο πρόσωπα. Όταν είναι Αντιπολίτευση τα λέει ωραία, όταν κυβερνάει όμως, κάνει ό,τι και η ΝΔ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε:

"Αφού είστε ίδιοι. Εφαρμόσατε μνημόνια και όλα αυτά που η κακή ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν και ήρθατε μετά και ξαναψηφίσατε μνημόνια, εφαρμόσατε νόμους, κάνατε προεδρικά διατάγματα, οπότε αυτό το "ιανιλίκι" κόφτε το. Δεν περνά πιο στον κόσμο. Κάνατε τα ίδια. Ακόμη και αν κάνατε λιγότερο κακά, όπως ισχυρίζεστε, κάνατε κακό. Τι θα πει εμείς κάναμε λιγότερο κακά τα πράγματα; Είστε σαν τον Ιανό".

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση