GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Όγδοο κρούσμα επιβεβαιώθηκε στις ΗΠΑ

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν σήμερα ότι ένα άτομο που ταξίδεψε στην Κίνα αποτελεί το όγδοο κρούσμα του νέου κορονοϊού στις ΗΠ...

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν σήμερα ότι ένα άτομο που ταξίδεψε στην Κίνα αποτελεί το όγδοο κρούσμα του νέου κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Ο τελευταίος ασθενής βρίσκεται στη Μασαχουσέτη, δήλωσε μία εκπρόσωπος του Αμερικανικού Κέντρου για τον Έλεγχο και Πρόληψη Ασθενειών, προσθέτοντας ότι επέστρεψε πρόσφατα από την επαρχία Χουμπέι στην κεντρική Κίνα, όπου είναι το επίκεντρο της επιδημίας.

Ο κορονοϊός έχει στοιχίσει έως τώρα τη ζωή σε 259 άτομα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ σχεδόν 12.000 άτομα έχουν μολυνθεί σε όλο τον κόσμο, από τα οποία μόνο τα 130 εκτός Κίνας.

Όλοι οι ασθενείς στις ΗΠΑ, με εξαίρεση έναν, θεωρείται ότι κόλλησαν την αρρώστια στο ταξίδι τους στην περιοχή της πόλης Γουχάν. Το πρώτο περιστατικό μετάδοσης της ασθένειας στις ΗΠΑ καταγράφηκε αυτή την εβδομάδα στο Ιλινόις.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση