GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προανακριτική: Νέα δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

"Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς...

"Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του" αναφέρει σε δήλωσή του για τον Σαμπύ Μιωνή, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
"Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis. Επιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ" προσθέτει ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Αναλυτικά, ολόκληρη η δήλωση:
"Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis. Επιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Μιωνή έχει διωχθεί για απόπειρα κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με το γνωστό Σταύρο Παπασταύρου, σύμβουλο του κ. Σαμαρά, και σήμερα κατηγορείται για εξαπάτηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Μετά το Noor 1 και τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά Γιαννουσάκη εμφανίζεται ένας ακόμη αμφιλεγόμενος μάρτυρας άσχετος με την υπόθεση που ερευνά η επιτροπή. Ευκαιρία να ξεπλύνουν άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο. Χρησιμοποιούν ένα ευφάνταστο πρόσωπο που συγχέει σκόπιμα και κατ’ εξακολούθηση ιδιωτικές υποθέσεις του με διακρατικά ζητήματα. Μεγάλος ο κίνδυνος να διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο. Όσο κυβερνούσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο επιχειρηματίας Σαμπύ Μιωνή επεδίωκε να συνάψει σχέσεις με υπουργούς και στελέχη του και κατηγορούσε ως εκβιαστή το σημερινό υπουργό της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη. Σήμερα που κυβερνά η Ν.Δ. στρέφεται εναντίον μου. Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του. Περισσότερα μετά την κατάθεση του κ. Μιωνή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση