GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Όταν ο Άδωνις κραύγαζε ότι οι «κομμουνιστές» κάνουν τις «επιτάξεις περιουσιών» για τους μετανάστες...

Μια δήλωση του τότε υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα το 2017, επί ΣΥΡΙΖΑ,  είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκρ...

Μια δήλωση του τότε υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα το 2017, επί ΣΥΡΙΖΑ,  είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, ο κ. Μουζάλας είχε κάνει λόγο περί επίταξης ξενοδοχείων στη Λέσβο, προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες. Και τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης -και ο Θάνος Πλεύρης- είχαν «βγει στα κάγκελα» κατά των επιτάξεων.
«Το τι θα κάνετε την περιουσία σας, θα το αποφασίσει ο Μουζάλας, δηλαδή η κυβέρνηση... Για γελάστε τώρα να σας δω, που σας έλεγα ότι είναι κομμουνιστές...», είχε δηλώσει ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε υψηλούς τόνους στους τηλεθεατές της εκπομπής του.

Χθες, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης κινήθηκε σε άλλη γραμμή: «Και πολύ άργησε η κυβέρνηση»  να προχωρήσει στην επίταξη περιοχών στα νησιά για να γίνουν τα κλειστά κέντρα, είπε, γιατί πολύ περιμέναμε «να συνεννοηθούν οι δήμαρχοι, οι μητροπολίτες, οι κοινοτάρχες...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση