GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: Η συνέντευξή του στο "Ενώπιος Ενωπίω" λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Βουτσάς είχε μιλήσει για την Μάρω Κοντού στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στις 13 Ιανουαρίου 2020, λίγες ημέρες πριν ...

Ο Κώστας Βουτσάς είχε μιλήσει για την Μάρω Κοντού στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στις 13 Ιανουαρίου 2020, λίγες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, είχε μιλήσει για τη συνεργασία του στον κινηματογράφο με την Μάρω Κοντού και το ιδιαίτερο δέσιμό τους.

"Η Μάρω ήταν αξιοπρεπέστατη. Δεν σκανδάλισε ποτέ. Σπουδαία ηθοποιός και κυρία και "κ" κεφαλαίο, χωρίς ψώνιο, υπάκουη. Είμαστε σαν αδέλφια με την Μάρω, την αγαπάγαμε όλοι. Μάρω μου σου εύχομαι υγεία πάνω από όλα και ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου" είχε πει ο Κώστας Βουτσάς.

Η Μάρω Κοντού είχε αναφέρει "φεύγαμε πάντα μαζί από τις παραστάσεις, τον άφηνα σπίτι και μετά συνέχιζα εγώ. Δεν ήθελε με κανέναν άλλον να ταξιδεύει. Με την Μάρω θα φύγω έλεγε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση