GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη: Ο Χαφτάρ απαγορεύει στον ΟΗΕ να χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Οι δυνάμεις του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης στατάρχη Χαλίφα Χάφταρ δεν θα επιτρέψουν στα Ηνωμένα Έθνη να χρησιμοποιούν το μόν...

Οι δυνάμεις του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης στατάρχη Χαλίφα Χάφταρ δεν θα επιτρέψουν στα Ηνωμένα Έθνη να χρησιμοποιούν το μόνο σε λειτουργία αεροδρόμιο στην λιβυκή πρωτεύουσα Τρίπολη, το οποίο προσπαθούν να καταλάβουν σε μια πολεμική τους εκστρατεία, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των δυνάμεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού.

Ο Αχμέντ Μισμαρί είπε σε δημοσιογράφους ότι ο ΟΗΕ θα πρέπει να χρησιμοποιεί άλλα αεροδρόμια όπως αυτό στη Μισράτα επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Μιτίγκα της Τρίπολης, καθώς η Τουρκία το χρησιμοποιεί ως βάση.

Η αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβύη νωρίτερα σήμερα κατηγόρησε τις δυνάμεις του Χάφταρ ότι εμποδίζουν τις πτήσεις που μεταφέρουν το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση