GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προανακριτική: Αρνήθηκε να καταθέσει ο «Σαράφης», διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή του

Καταιγιστικές εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του προστατευόμεν...

Καταιγιστικές εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» γιατί αρνήθηκε να καταθέσει.
Σημειώνεται ότι η εξέταση των δύο προστατευόμενων μαρτύρων επρόκειτο να γίνει στη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται η 6μελής αντιπροσωπεία της Βουλής για την εξέτασή τους.
Ωστόσο, ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» δεν προσήλθε για την προγραμματισμένη εξέτασή του. Πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, αναφέρουν πως ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζήτησαν τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα, ενώ το αίτημα φέρονται να μην έχουν υπογράψει οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης.
Ούτως ή άλλως, το ΚΚΕ θεωρεί προσχηματική τη διαδικασία και έχει ζητήσει να καταθέσουν οι μάρτυρες με τη φυσική τους παρουσία και το πραγματικό τους όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση