GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ! Ο υπουργός (Πλακιωτάκης) μεράκλωσε και το έριξε στα βαριά λαϊκά...

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ Λασιθίου, το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στις Λίμνες του...

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ Λασιθίου, το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου, επεφύλασσε  εκπλήξεις.
Μια εξ αυτών, αποτέλεσε και η κίνηση του Λασιθιώτη, Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη  που μεράκλωσε και έπιασε το μικρόφωνο, για να τραγουδήσει στους προσκεκλημένους. Ο κ. Πλακιωτάκης αποφάσισε να το ρίξει για λίγο έξω, με δεδομένο ότι βρισκόταν και στα "πάτρια" εδάφη.
Σύμφωνα με το neakiri.gr, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν στο έπακρο έναν «διαφορετικό» υπουργό, που τραγούδησε ένα αγαπημένο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου "Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα . Το συγκεκριμένο βίντεο ανήκει στον κ. Αντώνη Σταυρουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση