GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική του φάρσα σε Κατσούλη - Καραβάτου και το μονόπετρο - ΒΙΝΤΕΟ

Την αγαπημένη του συνήθεια να πειράζει τον κόσμο ακολούθησε για άλλη μία φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ θέλοντας να κάνε...

Την αγαπημένη του συνήθεια να πειράζει τον κόσμο ακολούθησε για άλλη μία φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ θέλοντας να κάνει φάρσα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου παρίστανε τηλεθεατή της εκπομπής «στη Φωλιά των Κού- Κου» που ήθελε να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη στο φετινό Masterchef... την Σπυριδούλα.

Όταν οι δυο παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι η Σπυριδούλα είναι από τον προηγούμενο κύκλο, εκείνος συνέχισε φλερτάροντας συνεργάτιδα της εκπομπής, τη Μαριλού.

«Η ομορφούλα, η ξανθιά είναι ελεύθερη;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Κρατερό Κατσούλη να του απαντά «εξαρτάται, τι δίνετε».

«Ό,τι έχουμε δίνουμε, Παναθηναϊκός δεν είναι;», είπε ο γνωστός σεφ με τους παριστάμενους να απαντούν πως είναι.

«Τι έχετε όμως κύριε μου να δώσετε» ρώτησε ξανά ο Κρατερός Κατσούλης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντάει πως έχει ένα δυαράκι και αν χρειαστεί να το πουλήσει για να πάρει μονόπετρο.

Τότε ο Κρατερός ρώτησε πως τον λένε και ο γνωστής σεφ αποκάλυψε την ταυτότητά του: «Ναι, Κουτσόπουλος Λεωνίδας λέγομαι και με ξύπνησαν πρωί πρωί να κάνω καμάκι στην Μαριλού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του MasterChef.

Τότε όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση