GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης για τον κορονοϊό: Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέτρα για την οικονομία

H κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει μέτρα, για να απορροφήσει τους κραδασμούς στην οικονομία από τον κορονοϊό, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυ...

H κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει μέτρα, για να απορροφήσει τους κραδασμούς στην οικονομία από τον κορονοϊό, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

"Όσον αφορά στον κορονοϊό, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για πανικό. Ο ιός επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία κι όχι μόνο την ελληνική. Εμείς αποτιμούμε τις επιπτώσεις του στον τομέα της οικονομίας κι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην άμεση λήψη μέτρων για ν’ απορροφήσουμε τους κραδασμούς που προκαλεί όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό", τόνισε ο υπουργός.

"Πάντως, ο στόχος μας για υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης φέτος παραμένει αν και βεβαίως η επίτευξή του γίνεται πιο δύσκολη. Η Κυβέρνησή μας, όμως, είναι για τα δύσκολα και με την συνδρομή της Παγκόσμιας Τράπεζας θα τα καταφέρουμε", πρόσθεσε.

"Και είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι τον Μάρτιο θα προχωρήσουμε σε μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, σε συνέχεια του Νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα» που ψηφίσαμε τον περασμένο Οκτώβριο, ώστε να θεσμοθετήσουμε μεταρρυθμίσεις με βάση και τις συστάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας σε πιο «δύσκολους» -να το πω έτσι -τομείς», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση