GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Μαύρο εμπόριο στις χειρουργικές μάσκες καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ!

Μαύρο εμπόριο στις χειρουργικές μάσκες καταγγέλλει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με αποτέλεσμα να ...

Μαύρο εμπόριο στις χειρουργικές μάσκες καταγγέλλει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με αποτέλεσμα να δημιουργείται έλλειψη στην αγορά και οι μάσκες να ακριβαίνουν ακόμα περισσότερο για τον κόσμο.
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR, από τη μια τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα της γρίπης και από την άλλη η εξάπλωση του κορονοϊού, οι πολίτες στρέφονται στις χειρουργικές μάσκες προκειμένου να προστατευθούν.
Η χειρουργική μάσκα προστατεύει από τους ιούς για περίπου δυο ώρες και μετά πρέπει να την αλλάξουμε, γι’ αυτό ο κόσμος αγοράζει αρκετά και υπάρχουν ελλείψεις. Τα αποθέματα λιγοστεύουν, καθώς εκτός των Ελλήνων και οι Κινέζοι τουρίστες σπεύδουν στα φαρμακεία για να προστατευθούν.
Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται ότι προσπαθούν να κερδίσουν από την ανησυχία του κόσμου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση