GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεωνίδας Κακούρης καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λεωνίδα Κακούρη. Σε μία διαφορ...

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λεωνίδα Κακούρη.

Σε μία διαφορετική συνέντευξη, ο καταξιωμένος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον «Δούκα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μιλά, από καρδιάς, για τη ζωή και την καλλιτεχνική του διαδρομή.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1

Ο Λεωνίδας Κακούρης ενσαρκώνει τον Δούκα Σεβαστό. Είναι ο μεγαλογαιοκτήμονας του χωριού. Είναι παντρεμένος με τη Μυρσίνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης.

Είναι σκληρός, αδίστακτος και φιλόδοξος στα όρια του αμοραλισμού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει όρια και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει.

Δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Πιστεύει πως με την πυγμή και τη φοβέρα θα πετύχει τους στόχους του. Από την αρχή θέλει να αποκτήσει τα χωράφια των τριών κοριτσιών και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Μετά τον θάνατο του γιού του, Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση