GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά μήπως έχουμε τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος;

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: johnpreve@gmail.com  Πριν λίγες ημέρες είδαμε και ακούσαμε την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Γιού...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com 

Πριν λίγες ημέρες είδαμε και ακούσαμε την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Γιούνκερ (πρώην προέδρου της Κομισιόν) και για άλλη μία φορά επιβεβαιώσαμε ότι οι διαχρονικοί Μακελάρηδες της Ευρώπης και του κόσμου όλου οι Γερμαναράδες μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Χωρίς περιστροφές και ψηλά γράμματα ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι σύγχρονοι απόγονοι του παράφρονα Χίτλερ ήθελαν και θέλουν να μας τιμωρήσουν για παραδειγματισμό και εκφοβισμό όλων των υπολοίπων λαών της γηραιάς μας Ηπείρου. Όπως είναι γνωστό η πατρίδα μας εδώ και 10 χρόνια δέχτηκε και δέχεται μια ανηλεή επίθεση από αυτούς τους υπανθρώπους οι οποίοι με την βοήθεια των δικών μας ξεπουλημένων πολιτικάντηδων έφεραν την πατρίδα και τον λαό μας στην σημερινή τραγική κατάσταση.
Τώρα που οι Βρετανοί αποχώρησαν από την Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη οι σύγχρονοι Ες Ες είναι σίγουρο ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να επιβάλλουν ακόμη περισσότερο τις ιδέες και τον μεγαλοϊδεατισμό τους σε όλη την Ευρώπη αφού θεωρούν ότι ως Αρία φυλή υπερτερούν όλων μας.
Οι δημιουργοί και υπαίτιοι δύο καταστροφικών παγκοσμίων πολέμων στυγνοί και αδίστακτοι και για άλλη μία φορά κολλητάρια των άλλων "άσπονδων" φίλων μας των Τούρκων σχεδιάζουν μαζί την υποδούλωση και την συρρίκνωση της Πατρίδας μας.
Φαίνεται δεν μας συγχωρούν το ΟΧΙ του 1940 το οποίο τους καθυστέρησε να επιτεθούν στην Ρωσία με αποτέλεσμα να τους βρει ο χειμώνας και να ηττηθούν και τώρα προσπαθούν με την συνεργασία όπως είπα των Τούρκων να μας μιξάρουν με χιλιάδες λαθρομουσουλμάνους με απώτερο σκοπό αυτοί να αποκτήσουν φθηνά εργατικά χέρια για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους και οι Τούρκοι να υφαρπάξουν την Γη, αλλά και τα ενεργειακά μας αποθέματα.
Τελικά μήπως ο "Αλέξης" Μητσοτάκης και ο "Κυριάκος" Τσίπρας όπως εύστοχα τους αποκαλούν πολλοί είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος αφού δείχνουν να άγονται, να φέρονται και να υλοποιούν τις διαταγές τις κ. Μέρκελ ως προς τα Οικονομικά, το Προσφυγικό αλλά και τα Εξωτερικά μας θέματα με τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς;
Στον κ. Τσίπρα επέβαλλαν να υλοποιήσει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών την οποία οι Σκοπιανοί παραβιάζουν τώρα καθημερινά και στον τωρινό πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επιβάλλουν να αποδεχτεί τον εποικισμό της πατρίδας μας από τους χιλιάδες ΛαθροΜουσουλμάνους των οποίων οι ορδές υπερκαλύπτουν σε ποσοστό σχεδόν στο 1000% τους πραγματικούς έχοντες ανάγκη Πρόσφυγες.
Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης (ο οποίος μιλάει άπταιστα Γερμανικά) δεν έχει να πει τίποτα στην κ. Μέρκελ η οποία υπακούοντας στον κ. Ερντογάν τον αποκλείει για 2η φορά από την διεθνή διάσκεψη για την Λιβύη?
Γιατί άραγε η τωρινή κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ με τις όμορες χώρες της Μεσογείου και αφήνει να εμπεδωθεί και να σταθεροποιηθεί στην Παγκόσμια Κοινότητα η παράνομη συμφωνία για το θέμα αυτό της Τουρκίας με την Λιβύη?
Γιατί τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και η αδερφή του πρωθυπουργού ομιλούν για προσφυγή στην Χάγη για θέματα τα οποία είναι ξεκάθαρα από διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις;
Αν τελικά αποταθούμε εκεί εμείς θα διεκδικήσουμε κάποια πράγματα ή θα αφήσουμε τους Τουρκαλάδες να αξιώσουν να μας πάρουν κάποια ή και όλα από τα δικά μας?
Φίλες/οι πολλά τα ερωτήματα αλλά αόριστες για να μη πω μηδαμινές οι απαντήσεις μιας και όπως προανέφερα η κυβέρνηση του "Αλέξη" Μητσοτάκη και η αντιπολίτευση του "Κυριάκου" Τσίπρα δείχνουν ότι ίσως κατόπι επιθυμίας του Βερολίνου να τις δούμε σύντομα είς σάρκα μίαν προκειμένου οι διαχρονικοί σφαγείς του Ελληνισμού δηλ. οι Τούρκοι και οι Γερμανοί να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση