GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης Πορτοσάλτε για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του - ΒΙΝΤΕΟ

Στην επίθεση που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, μέλη του Ρουβίκωνα, χθες το βράδυ αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Μιλώντας σ...

Στην επίθεση που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, μέλη του Ρουβίκωνα, χθες το βράδυ αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για “απόλυτη παραβίαση της ατομικότητας και της βασικής ελευθερίας, το να έχεις μία υπόσταση" και δήλωσε πως έχει στοχοποιηθεί.
Στη συνέχεια υπογράμμισε την ανάγκη να αλλάξει ο νόμος. “Φαντάζομαι ότι στο κράτος δικαίου που έχουμε η αυτοδικία δεν επιτρέπεται, έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχουν Θεοί εν είδει τρομοκράτη που έρχονται και ζητούν λογαριασμό. Αυτοί έχουν κάνει διάφορα νταηλίκια τα οποία είναι εκτός νόμου” είπε και πρόσθεσε: “Πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Όταν πηγαίνεις να κάνεις ‘παρέμβαση’ δηλαδή τρομοκρατική ενέργεια, είναι τρομοκρατία”.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση