GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτρος Τατσόπουλος: Οι επιθέσεις που δέχθηκε μετά την περιπέτεια με την υγεία του - ΒΙΝΤΕΟ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός συγγραφέας κ...

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Οι καρδιοχειρουργοί μου εξήγησαν ότι στην πραγματικότητα δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Μετά, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και μακάβρια πράγματα, εκτός από το ότι με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη θρησκεία, ο Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε ότι «όχι, δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει. Τη σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπο μου», πρόσθεσε με χαμόγελο ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Παράλληλα, ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη σχέση των Ελλήνων με τα βιβλία και υποστήριξε ότι «είμαστε βαθύτατα αμόρφωτος λαός και αυτό μας κάνει επικίνδυνους».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση