GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εθνικής Τουρκίας έκανε «δικό» της τον Σέιν Λάρκιν

Η Εθνική Τουρκίας ήταν στο «κυνήγι» του Σέιν Λάρκιν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, ο Χέντο Τούρκογλου είχε δηλώσει ότι οι δύο ...

Η Εθνική Τουρκίας ήταν στο «κυνήγι» του Σέιν Λάρκιν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, ο Χέντο Τούρκογλου είχε δηλώσει ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας ο 27χρονος Αμερικανός, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague, αν όχι ο κορυφαίος.

Το deal πήρε σάρκα και οστά και έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο σούπερ σταρ της Εφές θα αγωνιστεί με την Τουρκία στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και την Εθνική μας.

Την είδηση για τη συμφωνία έκανε γνωστή ο ίδιος ο Λάρκιν μέσω των social media σημειώνοντας ««Τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα αυτή και να παίξω στην εθνική Τουρκίας. Ενθουσιασμένος που θα φοράω τη φανέλα με την τουρκική σημαία στο στήθος με υπερηφάνεια. Δεν μπορώ να εγγυηθώ επιτυχία ή νίκες. Αλλά το μόνο πράγμα που υπόσχομαι είναι ότι θα δίνω όλη μου την ενέργεια και θα προσπαθώ για τη χώρα. Έχετε τον λόγο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση