GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέσβος: Τοποθέτησαν σωσίβια και βάρκες στην υπό επίταξη έκταση!

Στην υπό επίταξη έκταση στην περιοχή Καράβας - Καβακλή Μανταμάδου μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν σωσίβια αλλά και πλαστικές βάρκες με τις...

Στην υπό επίταξη έκταση στην περιοχή Καράβας - Καβακλή Μανταμάδου μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν σωσίβια αλλά και πλαστικές βάρκες με τις οποίες πρόσφυγες και μετανάστες φθάνουν στις ακτές της Λέσβου.
Όλα αυτά περισυνελέγησαν από την παλιά χωματερή της Μήθυμνας και μεταφέρθηκαν από τον δήμο δυτικής Λέσβου, στην έκταση των 261 στρεμμάτων όπου έχει προγραμματιστεί η κατασκευή της νέας δομής για πρόσφυγες και μετανάστες.


Περισσότερα από 13.000 κυβικά μέτρα σωσίβια και βάρκες έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή της πρώην χωματερής της Μήθυμνας. Με κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου δυτικής Λέσβου, ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος κάλεσε τους πολίτες με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα να πάρουν μερικά σωσίβια και να τα τοποθετήσουν στη συγκεκριμένη έκταση. «Να τα πάμε δηλαδή σε αυτούς που ανήκουν. Μπορούν έτσι με αυτά να διακοσμήσουν και τη νέα δομή» ανέφερε ο κ. Βέρρος ο οποίος γνωστοποίησε ότι όλα πλέον τα σωσίβια και οι βάρκες από τις νέες αφίξεις στη Λέσβο θα μεταφέρονται και θα τοποθετούνται στη συγκεκριμένη έκταση.


Στο μεταξύ, συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα, ο αποκλεισμός της περιοχής Καράβα - Καβακλή Μανταμάδου από πολίτες και αυτοκίνητα αλλά και μηχανήματα του δήμου δυτικής Λέσβου. Στη θέση Διαβολόρεμα στην εθνική οδό Μυτιλήνης - Καλλονής όσο και στην περιοχή Παναγιά Τριχερούσα στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Μανταμάδου, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους κτηνοτρόφους που διατηρούν εκεί εγκαταστάσεις.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, stonisi.gr, Πηγή φωτό: stonisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση