GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοί Σκούφοι με... άρωμα πολιτικής: Το αγαπημένο φαγητό του Πέτσα και ο μάγειρας Τσακαλώτος - ΒΙΝΤΕΟ

Στην απονομή των Χρυσών Σκούφων φέτος, εκτός από τους διάσημους σεφ που παρευρέθηκαν, αρκετοί πολιτικοί έδωσαν το "παρών". ...

Στην απονομή των Χρυσών Σκούφων φέτος, εκτός από τους διάσημους σεφ που παρευρέθηκαν, αρκετοί πολιτικοί έδωσαν το "παρών".

"Δοκιμάζω αυτά που μου φτιάχνει η σύζυγός μου, τα οποία είναι εξαιρετικά. Δεν μαγειρεύω ο ίδιος, έχω να μαγειρέψω από τότε που ήμουν φοιτητής. Η αγαπημένη μου κουζίνα είναι η ασιατική. Το αγαπημένο μου ελληνικό φαγητό είναι το παραδοσιακό παστίτσιο" δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ευθαρσώς "είμαι καλύτερος μάγειρας από ότι είμαι οικονομολόγος. Μόνο αυτό θα σας πω. Μαγειρεύω από ινδικά, ιταλικά, γαλλικά, όλες τις κουζίνες".

"Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω και να τρώω. Μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μαγειρεύω" ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης από το ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση