GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Εγκλωβισμένος σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Βενετία ο Τομ Κρουζ - ΦΩΤΟ

Θύμα του κορονοϊού που εξαπλώνεται στην Ιταλία έπεσε ο Τομ Κρουζ, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, παραμένει εγκλωβισμένος σε πεντάστερο ...

Θύμα του κορονοϊού που εξαπλώνεται στην Ιταλία έπεσε ο Τομ Κρουζ, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, παραμένει εγκλωβισμένος σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Βενετία. Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά την εμφάνιση της επιδημίας στην Ιταλία διεκόπησαν τα γυρίσματα της ταινίας του "Επικίνδυνη Αποστολή 7", με αποτέλεσμα ο Χολιγουντιανός σταρ να παραμένει απομονωμένος στο ξενοδοχείο για να μην κολλήσει και αυτός τον ιό.

Αναμενόταν να ξεκινήσουν γυρίσματα σε κάποια δημοφιλή και τουριστικά σημεία της πόλης αλλά η παραγωγή ανέστειλε τα πάντα αφού οι ιταλικές Αρχές απέκλεισαν την περιοχή ως προληπτικό μέτρο στην εξάπλωση του ιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κρουζ θα μεταφερόταν με γόνδολα στα κανάλια της Βενετίας και θα γύριζε σκηνές σε μεσαιωνικές πλατείες που είναι επίσης από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα.

Έφθασε στη Βενετία στις 20 Φεβρουαρίου και πλέον παραμένει εγκλωβισμένος σε πολυτελές ξενοδοχείο περιμένοντας την απόφαση γι το μέλλον του πρότζεκτ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε ο σταρ ούτε κανείς από το καστ ή τους τεχνικούς έχουν ασθενήσει από τον ιό.

Οι Βρετανοί του συνεργείου θα επιστρέψουν στη Βρετανία όπου θα εξεταστούν για τον ιό κατά την άφιξή τους.

Η "Επικίνδυνη Αποστολή 7" αναμενόταν να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021 αλλά τώρα εικάζεται ότι θα αναπρογραμματιστεί για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση