GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η δολοφονία του καρδιολόγου

Οι φρικιαστικές μνήμες από την εν ψυχρώ δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία Κρήτης, θ...

Οι φρικιαστικές μνήμες από την εν ψυχρώ δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία Κρήτης, θα αναβιώσουν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, όπου αναμένεται να αρχίσει την Τετάρτη η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την πολύκροτη υπόθεση.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν η 41χρονη Βουλγάρα σύζυγος του αδικοχαμένου 62χρονου και ο 40χρονος ομοεθνής εραστής της, που ομολόγησε ότι έστησε καρτέρι θανάτου στον γιατρό, σε μια στροφή της επαρχιακής οδού Σητείας - Ιεράπετρας.

Και οι δύο όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" είχαν καταδικαστεί σε ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου , το οποίο είχε κρίνει την 41χρονη χήρα ένοχη για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά - και όχι για άμεση συνέργεια, όπως ήταν η αρχική κατηγορία- και τον 40χρονο αστυνομικό ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση