GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικός Ερντογάν: Ελληνοκυπριακό λόμπι αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μου

Για ελληνοκυπριακό και αρμενικό λόμπι που προσπαθεί να στρέψει τη διεθνή κοινή γνώμη κατά της Τουρκίας έκανε λόγο σε εκδήλωση απονομή...

Για ελληνοκυπριακό και αρμενικό λόμπι που προσπαθεί να στρέψει τη διεθνή κοινή γνώμη κατά της Τουρκίας έκανε λόγο σε εκδήλωση απονομής βραβείων σε τουρκικά ΜΜΕ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα σε πολλά μέρη του κόσμου, ιδιαίτερα σε χώρες της Δύσης, γνωρίζουμε ότι καταβάλλονται συνεχείς και συστηματικές προσπάθειες για να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον της Τουρκίας. Απέναντί μας βρίσκεται ένας τεράστιος μηχανισμός που προσπαθεί με τρόπους που σου σηκώνεται η τρίχα να αμαυρώσει την Τουρκία και το τουρκικό έθνος με ψεύτικη και λάθος πληροφόρηση. Αυτό κάνει το αρμενικό λόμπι και το ελληνοκυπριακό λόμπι».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έβαλε και κατά της τουρκικής αντιπολίτευσης, λέγοντας με νόημα ότι «κάποιοι ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι κάνουμε στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση