GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νότια Κορέα: Έρωτας στη σκιά του κορονοϊού - Εκατοντάδες ζευγάρια παντρεύονται με μάσκα - ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες ζευγάρια είπαν το μεγάλο "ναι"φορώντας μάσκες, σε μία μαζική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα, υπό τ...

Εκατοντάδες ζευγάρια είπαν το μεγάλο "ναι"φορώντας μάσκες, σε μία μαζική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα, υπό τον φόβο της εξάπλωσης του φονικού κορονοϊού.

Η εκκλησία διένειμε μάσκες σε ένα πλήθος περίπου 30.000 ατόμων. Μία κοπέλα που γνώρισε τον σύζυγό της πριν από δύο μήνες μέσω του θρησκευτικού κινήματος της "Εκκλησίας της Ενοποίησης" εξέφρασε την ευτυχία της που παντρεύτηκε έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Η 21χρονη φοιτήτρια τόνισε πως όλοι ανησυχούν για τον ιό αλλά αυτήν την ημέρα της ευτυχίας αισθανόταν προστατευμένη.

Στη Νότια Κορέα έχουν καταγραφεί 24 κρούσματα και η Σεούλ έχει απαγορεύσει την είσοδο στους επισκέπτες που πρόσφατα βρίσκονταν στη Γουχάν, το φερόμενο επίκεντρο της επιδημίας. Στη χώρα έχουν ακυρωθεί φεστιβάλ, τελετές αποφοίτησης και συναυλίες της K-pop.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση