GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρό βρέφος: Ο Σύνδεσμος Σύρων προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Ο Σύνδεσμος Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη σχετικά με τα όσα συνέβησαν έπειτα από τον θάνατο του 11μηνου βρέφους από τη Συ...

Ο Σύνδεσμος Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη σχετικά με τα όσα συνέβησαν έπειτα από τον θάνατο του 11μηνου βρέφους από τη Συρία, όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας.
Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Αρουάν Μπάκρι σημείωσε πως “δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα κατευθείαν, τις πρώτες ώρες και αναμφίβολα επέμενε ότι είναι σεξουαλική βία, σεξουαλικός βιασμός αυτό που υπέστη το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του”.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη, ο κ. Μπάκρι απάντησε “ξεκάθαρα” για να διευκρινίσει στη συνέχεια πως “ο συμπατριώτης μου τους συγχώρεσε. Πριν έκανε κάποιες δηλώσεις, ότι ‘εγώ δικαιώθηκα, δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν πρόκειται να προσφύγω’. Αλλά εμείς, ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι με τους Σύρους να το σκέφτονται πριν μας θεωρήσουν ότι είμαστε βιαστές των παιδιών μας”.
Ο δικηγόρος δεν παρέλειψε, εξάλλου, να ευχαριστήσει την Ελληνική Αστυνομία, τον διευθυντή της υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων, τον διοικητή της Ασφάλειας και την πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ, που έψαξαν σε βάθος την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση