GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν της άρεσαν τα γαλλικά φιλιά και του έκοψε τη γλώσσα - ΦΩΤΟ

Του ζήτησε να μην βάζει τη γλώσσα του στο στόμα της ενώ τη φιλούσε. Εκείνος δεν "υπάκουσε" κι εκείνη του τη δάγκωσε τόσο δυ...

Του ζήτησε να μην βάζει τη γλώσσα του στο στόμα της ενώ τη φιλούσε. Εκείνος δεν "υπάκουσε" κι εκείνη του τη δάγκωσε τόσο δυνατά που του έκοψε ένα κομμάτι. Το περιστατικό συνέβη στο Ντιτρόιτ.

Η 52χρονη Youlette Wedgeworth δάγκωσε τον άνδρα αφού του ζήτησε να μην χρησιμοποιεί τη γλώσσα του στο φιλί τους, όπως επεσήμανε ο εισαγγελέας, μιλώντας στο τοπικό WXYZ. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του άνδρα και τον βρήκαν να αιμορραγεί από το στόμα, ενώ από τη γλώσσα του είχαν κοπεί περίπου 2,50 εκατοστά, σύμφωνα με την Εισαγγελία της Κομητείας Μέικομπ.

Η αστυνομία βρήκε το κομμάτι της γλώσσας στην κρεβατοκάμαρά του. Ο ίδιος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει ενώ η γυναίκα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση. Κινδυνεύει με ποινή έως ένα έτος φυλάκισης και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση