GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νόσησε από τον ιό στο ταξίδι του μέλιτος - Συγκλονίζει η σύζυγός του - ΦΩΤΟ

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για ένα νεόνυμφο ζευγάρι το ταξίδι του μέλιτος καθώς είναι ανάμεσα στους επιβαίνοντες του κρουαζιερόπλοιου Diam...

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για ένα νεόνυμφο ζευγάρι το ταξίδι του μέλιτος καθώς είναι ανάμεσα στους επιβαίνοντες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess.

Στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα στα ανοικτά της Γιοκοχάμας, επέβαιναν συνολικά 3.711 άτομα εκ των οποίαν τα 61 έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ανάμεσα στους ασθενείς είναι ο νεόνυμφος Alan Steele, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

“Έχουν πάρει τον Alan. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να τον δω ξανά. Δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Μετράω τις μέρες που θα μπορέσω να γελάσω ξανά με τον σύζυγό μου... Δεν είχε κάποιο σύμπτωμα αλλά ήταν θετικός στον ιό”, είπε η γυναίκα.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι έντρομοι καθώς φοβούνται ότι θα είναι τα επόμενα θύματα του νέου κορονοϊού. Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ είπε στους δημοσιογράφους: “Δεν θέλω να βγω από εδώ μέσα σε ένα κουτί”.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση