GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Μεξικό

Ο κορονοϊός έφτασε και στο Μεξικό. Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα κρούσματα του θανατηφόρου ιού, με τ...

Ο κορονοϊός έφτασε και στο Μεξικό. Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα κρούσματα του θανατηφόρου ιού, με το Μεξικό να γίνεται η δεύτερη χώρα στη Λατινική Αμερική που πλήττεται από τον κορονοϊό. Πρόκειται για δύο άνδρες, που είχαν πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία.

Ένας 35χρονος, που βγήκε θετικός στο πρώτο τεστ, στην πόλη του Μεξικού υποβλήθηκε σε ένα δεύτερο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου ήταν επίσης θετικά, ανέφερε σε δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ούγκο Λόπες-Γκατέλ Ραμίρες. Ο άνδρας έχει τεθεί σε καραντίνα.

Το δεύτερο κρούσμα που καταγράφηκε στην πολιτεία Σιναλόα, στο βόρειο Μεξικό συνδέεται με το πρώτο ανέφερε ο Λόπες-Γκατέλ έχοντας στο πλευρό του τον πρόεδρο της χώρας Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.

Ο Μεξικανός πρόεδρος συνέστησε στους πολίτες να μην πανικοβάλλονται, διαβεβαιώνοντας ότι οι αξιωματούχοι θα ενημερώνουν σε καθημερινή βάση για την πρόοδο των κρουσμάτων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ιταλία, και τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα βρέθηκαν σε άμεση επαφή με έναν Ιταλό υπήκοο, που διαμένει στη Μαλαισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση