GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες πληροφορίες για το διαζύγιο "βόμβα" στο Μπάκιγχαμ

Ο Πίτερ Φίλιπς είχε τη φήμη του αγαπημένου εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ. Γοητευτικός, δημοφιλής, με αυτοπεποίθηση, απολάμβανε όλα ...

Ο Πίτερ Φίλιπς είχε τη φήμη του αγαπημένου εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ. Γοητευτικός, δημοφιλής, με αυτοπεποίθηση, απολάμβανε όλα τα θετικά και πλεονεκτήματα επειδή είναι γαλαζοαίματος, αλλά χωρίς τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται ένας τίτλος.

Η γυναίκα που επέλεξε να παντρευτεί είχε εντελώς διαφορετική ζωή. Καταγόταν από τον Καναδά και εργαζόταν ως σύμβουλος management. Η Ότομν Κέλι ήταν κόρη κομμώτριας και προερχόταν από ένα δύσκολο προάστιο του Μόντρεαλ. Ο ένας αδελφός της ήταν χτίστης, ο άλλος σεφ, ενώ είχε και έναν θείο που είχε ένα στριπ κλαμπ.

Το διαζύγιο έπεσε σαν "βόμβα" στο Μπάκιγχαμ.

Ο Πίτερ και η Ότομν προσπαθούσαν να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Το ζευγάρι άλλωστε έβγαλε χρήματα ακόμη και από τον γάμο τους, καθώς πούλησε τις φωτογραφίες στο περιοδικό Hello, προς 500.000 λίρες.

Μάλιστα τον περασμένο μήνα ο Φίλιπς βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής επειδή χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις της οικογένειας του για να πουλήσει γάλα στην κινέζικη τηλεόραση. Η εταιρεία του επίσης διαπραγματεύτηκε για συμφωνίες εκπροσωπώντας την αδελφή του Ζάρα.

Η απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει έπειτα από 12 χρόνια γάμου, εκτός από τη στεναχώρια της βασίλισσας Ελισάβετ και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, προκάλεσε και σοκ στη βασιλική αυλή.

Ο 42χρονος Πίτερ, έπαιζε έναν ειδικό ρόλο στην οικογένεια της βασίλισσας. Είχε από κοντά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι τον είχαν ως πρότυπο. Άλλωστε ήταν κοντά τους τις μαύρες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε μια κοινή ανακοίνωση, ο Πίτερ και η Ότομν αναφέρουν ότι θα μοιραστούν την κηδεμονία των παιδιών τους και ότι ο χωρισμός τους είναι φιλικός αν και στενάχωρος. Αρνήθηκαν όμως ότι η Ότομν θα επιστρέψει στον Καναδά και ότι επηρεάστηκε από το Megxit. Όπως αποκάλυψαν χώρισαν αρκετό καιρό πριν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποφασίσουν να φύγουν για τον Καναδά.

Η βασίλισσα τους παρότρυνε να μην προχωρήσουν σε κάποια βιαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση