GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πένυ Αγοραστού: Τι λέει για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Της Νίκης Κώτσου «Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη! Τουλάχιστον για τώρα δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω», λέει στην εφημερίδα Realnews...

Της Νίκης Κώτσου

«Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη! Τουλάχιστον για τώρα δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω», λέει στην εφημερίδα Realnews η Πένυ Αγοραστού, αναφερόμενη με τρυφερότητα στον εδώ και λίγο καιρό σύντροφό της Αργύρη Πανταζάρα.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η γνωριμία των δύο ηθοποιών έγινε σε κοινή καλλιτεχνική παρέα. Προς το παρόν, δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο περνούν πολλές βραδιές μαζί γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους μπορεί προς το παρόν να μην μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο περνούν πολλές βραδιές μαζί γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους επιλέγουν να μην προβάλλουν τη σχέση τους και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς ωστόσο να κρύβουν τον έρωτά τους. Μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους και περνούν υπέροχα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδό τους, όπου και οι δύο είναι τρυφεροί και διαχυτικοί μαζί τους.

Σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν καλά, πρόκειται για

δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, που έχουν, όμως, πολλά κοινά σημεία και τις ίδιες μεγάλες αγάπες, με μια από αυτές να είναι στο θέατρο. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ξεκίνησαν πριν από τα Χριστούγεννα, περίοδο κατά την οποία ξεκίνησε και το ειδύλλιο.

Εκείνη συμμετέχει στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» ενώ εκείνος στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αργύρης Πανταζάρας υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με την «Ασημίνα» από τις Άγριες Μέλισσες, Έλλη Τρίγγου και παρόλο που χώρισαν, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση