GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο σύντροφος διάσημης ηθοποιού - Της έριξε μπουνιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο σύντροφος της Hayden Panettiere, Brian Hickerson, πέρασε ένα σημαντικό μέρος της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου πίσω από τα κάγκελα τη...

Ο σύντροφος της Hayden Panettiere, Brian Hickerson, πέρασε ένα σημαντικό μέρος της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του σερίφη του Teton County ο Hickerson συνελήφθη τις πρωινές ώρες της 14 Φεβρουαρίου, στο Wyoming για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, τα οποία επικαλείται το E! News, το ζευγάρι καβγάδισε και ο Hickerson χτύπησε την ηθοποιό "με κλειστή γροθιά στο δεξί μέρος του προσώπου της".

Η αστυνομία έλαβε κλήση για ένταση και φωνές, ενώ ο γείτονας που τηλεφώνησε έκανε λόγο για έναν μεθυσμένο άνδρα, τον οποίο είχε κλειδώσει η σύντροφός του έξω από το σπίτι επειδή την είχε γρονθοκοπήσει.

Ο Hickerson βρισκόταν στο πάρκινγκ μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί και υποστήριξε ότι η Panettiere βρισκόταν μέσα στο σπίτι και ότι εκείνη ήταν που τον είχε χτυπήσει.

Ο άνδρας δεν έδωσε κάποια εξήγηση γιατί χτύπησε την 30χρονη ηθοποιό. Όμως, υποστήριξε ότι είχε προσλάβει έναν σεφ, ο οποίος βρισκόταν εκεί και έτσι δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για διάφορα.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τον σεφ αλλά όπως τους ενημέρωσε έφυγε στη 1 τα ξημερώματα, αλλά είχε δει το ζευγάρι να καβγαδίζει νωρίτερα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση