GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (36 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 35 λεπτά συμμετο...

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (36 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 35 λεπτά συμμετοχής) το Μιλγουόκι έκαμψε την αντίσταση της Φιλαδέλφεια με 112-101.

Ο «Greek Freak» είχε τουλάχιστον 30 πόντους και 15 ριμπάουντ για πέμπτο διαδοχικό ματς και για 14ο συνολικά στη σεζόν. Εγινε μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με τουλάχιστον 30 πόντους και 20 ριμπάουντ και ο πρώτος μετά τον Βιν Μπέικερ που το κατάφερε τον Φεβρουάριο του 1996. Επίσης έγινε ο πρώτος παίκτης στο πρωτάθλημα με πέντε διαδοχικά ματς 30-15 από τη σεζόν 1985/86! Μετά τη λήξη του αγώνα ο Giannis μίλησε για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και το γεγονός ότι οι Μπακς δεν προχώρησαν σε κάποια κίνηση:

«Νομίζω ότι πολλές ομάδες παίρνουν παίκτες ώστε να μπορούν να παίξουν εναντίον μας, έτσι ώστε να μας μαρκάρουν καλύτερα. Αλλά νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο NBA. Εχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο NBA. Για μένα, δεν έπρεπε να υπάρξει καμία αλλαγή. Ευχαριστώ τον θεό που μείναμε ίδια ομάδα. Νομίζω ότι οι παίκτες που έχουμε, η χημεία της ομάδας στην ομάδα είναι καταπληκτική αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι τα άτομα με τα οποία πάω στον πόλεμο μέχρι σήμερα και είμαι ευτυχής που παραμείναμε η ίδια ομάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση