GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανώγεια: Μαρτύρησε ηλικιωμένη στα χέρια ληστών

Οργή και θυμό στην τοπική κοινωνία των Ανωγείων Μυλοποτάμου έχει προκαλέσει μία ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε βάρος ηλικιωμένης ...

Οργή και θυμό στην τοπική κοινωνία των Ανωγείων Μυλοποτάμου έχει προκαλέσει μία ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Δύο δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της σε μία 80χρονη. Όταν εκείνη επέστρεψε και άνοιξε την πόρτα για να εισέλθει στο σπίτι της, οι δύο άνδρες την αιφνιδίασαν με την απειλή μαχαιριού. Στη συνέχεια και αφού την έδεσαν χειροπόδαρα στον αργαλειό, τη φίμωσαν και, σύμφωνα με το anogi.gr, για δύο ολόκληρες ώρες έψαχναν το σπίτι για να βρουν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Όταν οι δράστες διαπίστωσαν ότι η 80χρονη δεν είχε πολύτιμα αντικείμενα στην κατοχή της, της έσπασαν τα γυαλιά και τη συσκευή οξυγόνου που χρησιμοποιούσε, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή μικρής αξίας και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα έκοψαν το σχοινί που κρατούσε τα πόδια της.

Η 80χρονη, έντρομη, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και βγαίνοντας από το σπίτι ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. Η τοπική κοινωνία των Ανωγείων είναι ανάστατη από τη ληστεία. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 80χρονης, οι δύο κουκουλοφόροι μιλούσαν άπταιστα την τοπική διάλεκτο.

Ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ζήτησε από την αστυνομία να εντείνει τις όποιες προσπάθειές της για τον εντοπισμό των δραστών και παράλληλα να ενταθούν οι περιπολίες πεζών αστυνομικών ή περιπολικών στα Ανώγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση