GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Έρχεται μίνι “καλοκαίρι” - Πότε επιστρέφει με άγριες διαθέσεις ο χειμώνας

“Παιχνίδια” με τη θερμοκρασία μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τη θερμή εισβολή που ήδη έχει γίνει αισθητή από την Πα...

“Παιχνίδια” με τη θερμοκρασία μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τη θερμή εισβολή που ήδη έχει γίνει αισθητή από την Παρασκευή να κορυφώνεται μέχρι και την Τρίτη. Ξαφνικά και απότομα, όμως, την Τετάρτη θα επιστρέψει ο χειμώνας.

Σύμφωνα με το meteo.gr, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσεγγίσουν τη Μεσόγειο ακόμα θερμότερες αέριες μάζες, με τη θερμή εισβολή να κορυφώνεται το διήμερο Δευτέρα 03/02 και Τρίτη 04/02, οπότε σε πολλές περιοχές της χώρας μας οι μέγιστες θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ραγδαία υποχώρηση της θερμοκρασίας, αναμένεται από την Τετάρτη 05/02.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η κίνηση των θερμών αερίων μαζών πάνω από την Ευρώπη και την Ελλάδα μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 04/02. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται χάρτες με την απόκλιση της θερμοκρασίας από τις "κανονικές" για την εποχή τιμές της σε υψόμετρο 1500 περίπου μέτρων, στάθμη της ατμόσφαιρας που χρησιμοποιείται στη μετεωρολογία για την παρακολούθηση της κίνησης θερμών και ψυχρών αερίων μαζών.

Όπως φαίνεται στα τελευταία στιγμιότυπα του βίντεο, οι θερμοκρασίες θα ανέλθουν σε επίπεδα ακόμα και 13 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση