GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Βάπτιζαν το παιδί τους και τους διέρρηξαν το σπίτι - ΦΩΤΟ

Με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπο ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς όταν επέστρεψε στο σπίτι από τη βάπτιση του παιδιο...

Με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπο ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς όταν επέστρεψε στο σπίτι από τη βάπτιση του παιδιού του διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι διαρρήκτες εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο από μασίφ σίδερο που ήταν τοποθετημένο σε υπό ανακαίνιση διαμέρισμα στον τρίτο όροφο. Οι δράστες το έριξαν από τις σκάλες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι διαρρήκτες έσυραν το χρηματοκιβώτιο στο δρόμο, το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που βρισκόταν έξω από το σπίτι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το χρηματοκιβώτιο, ενθύμιο του παππού του νεοφώτιστου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, φυλασσόταν άδειο αλλά κλειδωμένο, καθώς είχε χαλάσει η κλειδαριά του και δεν άνοιγε εύκολα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση