GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Καρβούνη θα ξαναγίνει... Ευρυδίκη του χρόνου στο θέατρο Πορεία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Μια από τις πιο άρτιες και σημαντικές παραστάσεις που αγκάλιασε το θέατρο «Πορεία» θα...επι...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μια από τις πιο άρτιες και σημαντικές παραστάσεις που αγκάλιασε το θέατρο «Πορεία» θα...επιστρέψει σε αυτό, τον ερχόμενο χειμώνα.Ο λόγος για την έξοχη «Ευρυδίκη»που’χε...σπάσει πόρτες, κερδίζοντας κοινό και ειδήμονες αλλά και πολλά βραβεία. Το θαυμάσιο έργο της Sarah Ruhl θα επαναληφθεί σε μετάφραση- σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου φυσικά-για πολλούς ήταν μια από τις πιο δυνατές του δουλειές!-και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα χαρούμε και πάλι τους έξοχους Κόρα Καρβούνη,Γιάννη Νταλιάνη και Λαέρτη Μαλκότση!

Η υποψήφια για βραβείο Pulitzer Ruhl Sarah Ruhl, δανείστηκε τον πασίγνωστο μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης κι έγραψε με δεινότητα ένα σύγχρονο έργο που μιλάει με χιούμορ και ευαισθησία για την παντοτινή αγάπη και τα λεπτά όρια που χωρίζουν την ζωή από τον θάνατο.

Ένα συγκινητικό έργο το οποίο σκηνοθετήθηκε ως underground μιούζικαλ από τον Δημήτρη Τάρλοου, με την πρωτότυπη μουσική της Κατερίνας Πολέμη να ερμηνεύεται ζωντανά από τους ηθοποιούς-το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τον επόμενο χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση